Pikachu

Pikachu is een Welsh pony die in april 2010 geboren is.  Deze kleine boef kwam  net als Sir Bentley voor een nachtje logeren bij onze stichting, maar de eigenaar is beide paarden niet meer komen ophalen. Pikachu was toen bijna 2 jaar oud. Met 4 jaar is hij geruind omdat hij duidelijk last kreeg van zijn hormonen. Pickachu staat samen met de minishet hengst Polly en de blinde Mr. Jackson. Voor deze laatste is een stabiele kleine kudde heel belangrijk, daarom blijft Pikachu ook bij de stichting. Met zijn drietjes gaat het prima. Pikachu is alles behalve een ‘makke kinderpony’, hij is wel lief met de verzorging en houdt ook van knuffels maar hij kan ook erg pittig zijn bijvoorbeeld tijdens het wandelen in het bos. Dat is meer uit ondeugendheid dan uit boosaardigheid overigens.

Hij wordt niet bereden, als hij wat ouder is gaan we met hem wel aan de hand werken.

Pikachu kun je volgen in zijn ontwikkelingen indien je hem financieel adopteert. Dat kan al vanaf 5 euro per maand.