Links

Equus Universalis Josepha Guillaume (2016)

Josepha is schrijfster, paardentrainster, instructrice en heeft een eigen opleidingsinstituut voor instructeurs. Ze doneert haar kennis tijdens benefiet dagen zoals bv de lezing over getraumatiseerde paarden (haar specialiteit).

Equina (2016)

Evy Macquoy heeft de opbrengst van een deel van een cursusdag aan Paard in Nood gedoneerd. Equina verzorgt Shiatsu opleidingen voor paarden en honden in België.

Dieren Tolk Gina (2014-2015)

Gina Biemans heeft de mogelijkheden om telepatisch te communiceren met dieren. Ze sponsort ons met haar gave indien we met een uitdaging zitten waar we zelf niet uitkomen, ze legt contact en verteld ons wat de reden is van het gedrag zodat wij het paard beter kunnen begrijpen. Ook organiseren we evenementen met Gina zodat andere mensen ook de kans krijgen om hun dier beter te begrijpen.

Ingrid Graafland – Paardenbegeleiden (2014-2015-2016)

Ingrid noemen we wel eens “ons orakel”. Ze weet ontzettend veel over paardenziektes, biomechanica etc. Honderden boeken heeft ze bestudeert en vele opleidingen gevolgt. Ingrid heeft ons bijvoorbeeld heel erg geholpen met het beter worden van PPID paard Kiona. Daarnaast sponsort ze meerdere keren per jaar haar kennis door bodywork behandelingen te komen geven aan de stichtingspaarden en om kennis over te dragen tijdens benefiet evenementen.

Spirit of the Little Horse (2014-2015-2016)
Monique Verstappen is natuurgeneeskundige voor dieren en helpt op diverse manieren. Bv bloedzuigertherapie, klankschaaltherapie, stemvork therapie, bloesems, healing, cranio sacraal therapie etc. Ze doneert haar kennis en producten geregeld aan Paard in Nood.
Verzameld Rijden/ Chevalier (2015)

Sanne van Dam en Johan Miesen (voormalig Mens en Paard), trainen paarden op een klassieke manier met authentieke hulpmiddelen. Ook kun je er terecht met “probleem paarden”. Johan heeft het boek “Natuurlijk Paardrijden van KF Hempfling vertaald en heeft geruime tijd hem gewerkt.  Ze sponsoren Paard in Nood door benefiet clinics te geven.

Dixi (2015-2016)

Dixi.nl is een leverancier van mobiel sanitair dat voor evenementen gehuurd kan worden. Dixi stelt onze stichting kosteloos een toilet ter beschikking.

 

Royal Kerckhaert Horseshoes (2015)

Kerckhaert sponsort gereedschappen en andere producten die nodig zijn om de hoeven van de paarden te onderhouden.

piepvandaag (2014)

PiepVandaag is een nieuwssite voor dierennieuws en helpt onze stichting door hun netwerk in te zetten als er grote nood is bij bijzondere acties, zoals de redding van zorgboerderijpaarden die tegen slachtprijs geveild werden.

hipposofia (2014-2015-2016)

Anja Marcinski iis oprichtster van dit opleidingsinstituut en ze heeft een gratis opleiding Cranio Sacraal therapie beschikbaar gesteld aan onze stichting zodat wij zelf de paarden met deze mooie zachte maar doeltreffende therapie verder kunnen helpen. Zoek je een geaccrediteerde opleiding in de paarden: kijk dan eens op haar site. Naast een enorme vakkennis heeft ze ook goede kennis van didactiek, een vaak onderschat gebied bij opleidingen.

mcmahonequinedentistry (2014-2015-2016)

Brendan is 1 van onze 2 paardentandartsen/gebitsverzorgers die al enkele jaren belangeloos de tanden van onze paarden bijwerkt. Met een groot ook voor elk klein detail. Net als collega Ronald vindt Brendan het belangrijk om een goede uitleg te geven aan de eigenaar en hem eventueel zelf ook te laten voelen en kijken in de mond.

paardentandartsslob (2014-2015-2016)

Ook Ronald helpt regelmatig onze paarden aan een gezond gebit. Moeilijke paarden bestaan niet in zijn boekje en met veel geduld gaat hij dan ook elke uitdaging aan. Net als Brendan vindt Ronald het belangrijk om een goede uitleg te geven aan de eigenaar en hem eventueel zelf ook te laten voelen en kijken in de mond.

bio-energetisch-denken (2014-2015-2016)

Ron behandelt onze paarden met de NES miHealth therapie en helpt daarna 1 dag per week mee als vrijwilliger bij de paarden.

dierenwereld.shopalike.nl (2014)

In de dierenwereld categorie van shopalike.nl vindt u verscheidene producten voor grote en kleine dieren. Zo hebben ze een shop voor honden, katten, vogels, knaagdieren, paarden, vissen en reptielen. De categorie dierenwereld is zeer breed georiënteerd. Zo vindt u in de paardenshop mooie rijbroeken voor hem en voor haar die leuk staan bij een paar nieuwe knielaarzen.

healthyhorse (2014)

Heeft uw paard hoefproblemen? Robert Trösch is opgeleid hoeforthopeed. Hij weet raad bij hoefbevangenheid, hoefkatrolontsteking en hoefcorrecties. Hij diagnosticeert uw paard op holistische wijze en pakt de oorzaken van de problemen aan. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Genuine Natural Horsemanship.

marionalblas (2014-2015)

Marion steunt op veel manieren onze stichting. Ze zoekt met ons mee naar manieren om het paard niet alleen beter in zijn vel te krijgen, maar ook in zijn hoofd. Werken aan de hand en academische rijkunst, mens-paard verbinding en communicatie zijn een paar steekwoorden die op het bedrijf van Marion betrekking hebben.

equilogic (2014-2015-2016)

Sandy heeft als tijdelijk opvang adres haar energie, tijd en kennis gedoneerd. Sandy is paardentrainster en natuurgeneeskundige voor dieren.

phagos (2014-2015-2016)

Phagos adviseert, begeleidt en ondersteunt het management bij grote en kleine verandertrajecten in de organisatie. En ook ons is Gregoor nooit te beroerd om op welke manier dan ook te hulp te schieten.

RamonsGadgets.com (2014-2015-2016)

Reviews over Gadgets en accessoires Webshop (o.a. voor smartphone hoesjes).

 

BIntelligent.nl (2014-2015-2016)

BIntelligent kunt u als bedrijf terecht voor intelligente software oplossingen en project management.

metazoa (2014)

Metazoa paardenvoer heeft ons gesponsord met paardenvoer voor een aantal paarden

 

 


Links van onze inspirators


www.jfpignon.com

www.chrisirwin.com

www.ponyboy.com

www.imagine-discoverthemagic.com

www.parelli.com

www.hauteecole.ru/en

www.hempfling.com

www.emielvoest.nl


Links van algemene paardensites


www.eigenpaard.nl

paarden.startpagina.nl