3 oktober BIOMECHANICA – HOE BEWEEGT HET PAARD

Zaterdag 3 oktober is de nieuwe datum voor deze benefiet clinic  BIOMECHANICA. Tijdens deze clinic leer je alles over beweging/bouw/houding van het paard en de onderlinge relaties tot elkaar. Het beloofd een zeer leerzame dag te worden voor iedereen die interesse heeft in de bewegingen van het paard. Is jouw paard qua bouw wel geschikt om de oefeningen te doen die jij wilt? Waarom wijkt het ene paard makkelijker dan het andere paard? Wanneer loopt een paard nou zuiver in tact? Waar heb je invloed op en wat is het verschil tussen bouw en houding? Al deze vragen en meer komen aan bod. We gaan dit natuurlijk ook live bekijken bij de paarden op de locatie. Deze dag wordt gegeven door Ingrid Pas, Equine Bodyworker en instructrice. Aanvang 10.00 uur Einde 16.00 uur Kosten 25 euro incl koffie/thee/fris.

Knipsel biomechanica