19 september te Voerendaal: Introductie in de Cranio Sacraal therapie (2e x)

Voor de tweede keer organiseren we op zaterdag 19 september 2015 de workshop: Introductie in de Cranio Sacraal therapie I te Voerendaal:.Deze wordt gegeven  door Anja Marcinsky, directrice van opleidingsinstituut HippoSofia . Cranio Sacraal therapie is een zeer zachte niet manipulatieve therapie die is afgeleid van de Osteopathie. Cranio (schedel) en Sacrum (heiligbeen/zitbeen) zijn verbonden met elkaar via hersenen en ruggemerg waar het hersenvocht in stroomt. Dit heeft een eigen ritme, het craniosacrale ritme. Verstoringen in het lijf verstoren het ritme. Leer zelf hoe je een dit ritme kunt voelen en het paard een ontspanningsbehandeling kunt geven. Anatomie van het paardenhoofd en sacrum zullen uitvoerig aan bod komen. Er wordt op paarden geoefend.
Kosten: 75 euro incl lunch, koffie en thee. (mensen die een paard geadopteerd hebben van Stichting Paard in Nood ontvangen 20 % korting. Svp bij aanmelding aangeven) Aanvang 10.00 uur, einde 18.00 uur.cranio plaatje schedelcranio knipsels anja