Sir Bentley

Sir Bentley zou eigenlijk alleen even een nachtje komen logeren. Hij kwam samen met Pikachu. De eigenaresse zou hen de volgende dag weer komen ophalen, maar ze heeft dit nooit meer gedaan. Sir Bentley heeft veel meegemaakt. Zijn leeftijd is in 2011 geschat op 13, maar er zijn geen exacte gegevens bekend. Het is een lieve ruin die heel aanhankelijk is. Hij is een luchtzuiger, hij gebruikt daarvoor zijn tong ipv een voorwerp.  Bentley was te mager toen hij bij ons kwam en kreeg ook veel te weinig te drinken. Dat laatste is door bloedonderzoek bevestigd. Hij is er inmiddels behoorlijk op vooruit gegaan. In de kudde houdt hij zich het liefste bezig met Sugar Ray en Doc. Omdat hij behoorlijk honger en dorst heeft geleden heeft hij voedernijd ontwikkeld. Desondanks staat hij in een grote groep en omdat ze onbeperkt ruwvoer krijgen hoeft hij ook niet meer zo vaak nijdig te zijn. Sir Bentley voelt zich helemaal thuis bij ons. Hij kan letterlijk als een blok in slaap vallen, binnen 2 minuten ligt hij en is hij in een diepe droom verzonken.

Sir Bentley zijn beenstand is koehakkig, we proberen dat nog enigszins te corrigeren met specifieke gymnastiserende dressuuroefeningen aan de hand.