Donateurs

Stichting Paard in Nood is afhankelijk van donaties en giften!


Dankzij uw donaties en giften helpen we de paarden weer een gelukkig paard te zijn. Uw bijdragen zijn heel hard nodig. Niet alleen voor medische zorg, voeding, weidegang en onderdak voor onze paarden nu. Uw giften en donaties maken het mogelijk om een nieuwe toekomst te bieden aan meer paarden.

U kunt uw bijdrage overmaken opIBAN: NL65INGB0003859159 BIC: INGBNL2A  , t.n.v. Stichting Paard in Nood.

Ook kunt u vanaf 23 november 2015 uw donaties of shop aankopen via bitcoins doen. Klik hier om met Bitcoins te doneren. (vul bij omschrijving :”donatie” in svp).

U kunt op verschillende manieren bijdragen:

• Een eenmalige donatie

DONEREN

Adopteer een paard. Dit is al mogelijk vanaf 5 euro per maand. U kiest zelf het paard of de pony uit die u wilt adopteren (aan de hand van foto’s of kom zelf live kijken!). Adoptie werkt met automatische incasso.  Het is ook leuk om iemand een adoptie cadeau te doen. Wat is origineler dan pleegmoeder of pleegvader worden van een van onze kanjers en ze (op afspraak) altijd te kunnen komen bezoeken?! Klik hier voor de machtigingskaart. 

 

• Wilt u geen adopieouder worden? Wordt dan gewoon donateur door maandelijks een vast bedrag over te maken of u machtigt ons om maandelijks een vast bedrag af te schrijven.

• Speel mee met de Vrienden Loterij en kies er voor om de prijs van het lot voor de helft naar Paard in Nood te laten gaan: Let op: u moet ons selecteren bij “ik speel mee bij een club of vereniging naar keuze”, anders komt het niet bij ons terecht!  (Onderste vakje aanvinken en op Stichting Paard in Nood zoeken) U kunt maandelijks 100.000 euro winnen plus vele kleine prijzen van bv 250.000 euro!

https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm

Let op: koopt u niet specifiek een lot op naam dan gaat uw geld niet naar Paard in Nood maar naar een aantal algemene goede doelen.

• Wordt vrijwilliger en deel uw kennis of vaardigheden. We zoeken voortdurend mensen die kunnen helpen op verschillende manieren. Heeft u interesse? Stuur ons dan een email.

  • Koop via sponsorclicks iets on-line bij alle bekende en onbekendere winkels en steun ongemerkt onze paarden!

Biedt een plek aan voor een paard op onze bemiddellijst. Bijna dagelijks krijgen we paarden aangeboden. We kunnen lang niet al deze paarden zelf helpen. Daarom zoeken we voor deze paarden een nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaren moeten wel verstand van paarden hebben en het paard dagelijks ruime weidegang en een maatje kunnen bieden. Heeft u nog ruimte voor een tweedekanspaard? Laat ons dat weten. Lees eerst ook even de uitgebreide informatiefolder.