15 sept: Heleen Davies: workshop Inzicht in Hoeven

Op donderdag 15 september hebben wij de eer om een workshop te mogen organiseren samen met de uit Frankrijk afkomstige Heleen Davies, een autoriteit op het gebied van hoeven. Met de deelname aan deze benefiet steun je Stichting Paard in Nood en leer je zelf ontzettend veel.

folder heleen davies

In de ochtend theorie waardoor je de hoef en al zijn aspecten beter leert begrijpen en afwijkingen leert herkennen. In de middag gaan we met Heleen naar hoeven kijken en zal ze ons laten zien hoe je hoeven op een logische en eenvoudige manier onderhoudt..

Aanvang 10.00 uur op de locatie in Voerendaal (exacte adres na betaling) en einde 17.00 uur.

De kosten zijn 85 euro voor de hele dag.

Een heerlijke uitgebreide lunch is bij ons verkrijgbaar a 7,50 euro (broodjes, beleg, soep, fruit, groente, salade, fruitsap etc) en dient bij aanmelding opgegeven en betaald te worden. Eigen lunch meenemen is ook mogelijk natuurlijk.

Koffie en thee is inclusief.

Aanmelden via info@paardinnood.nl waarna betaalgegevens volgen. Na ontvangst betaling is de plek gegarandeerd. Vol=Vol. (max 14 deelnemers)

(een praktische vervolgdag staat gepland voor begin 2017, als vervolg op deze dag).