21 nov: Win paardrijvakantie in Spanje voor 2 Personen!

Een paar Belgische paardenliefhebbers hebben de handen in één geslagen en diverse leuke dingen georganiseerd om geld in te zamelen voor Paard in Nood. 1 van die activeiten is een GEWELDIGE TOMBOLA en alle vrienden van Paard in Nood kunnen daar aan meedoen en fantastische prijzen winnen. De hoofdprijs is een PAARDRIJVAKANTIE VOOR 2 PERSONEN IN SPANJE BIJ RANCHO LUZ DEL SOL (klik op de tekst voor de website) ter waarde van 1300 euro!!

(reis is excl)

walk 4 the horse

 

Andere prijzen zijn 2 overnachtingen bij B&B Vlaamse Velden inclusief ontbijt….

5 initiaties bij een heuse Valkenier…..

Flessen wijn….

5 x gratis entree bij Kasteel Bouillon voor 2 personen….

Frontriemen van Bayon Six (bling bling!!)…..

Liberty halster op maat en naar smaak gemaakt….

halster

Een fotoshoot van Quirina Equinophotogrphy met je paard…………….

Cranio Sacraal behandelingen …….

en vele tientallen andere prijzen.

 

Lootjes kopen

Hoe kun je meedoen?

Je kunt via walkforthehorse@gmail.com of  5 online lootjes kopen voor 10 euro!! Je leest het goed voor slechts 2 uur per lotje maak je dus kans op deze prachtige prijzen. De lotjes gaan per 5 dus je maakt 5 keer kans per lotbundel.

Wil je je kansen vergroten koop dan 10 loten voor 20 euro oftewel 2 lotpakketjes van 5 loten elk.

Het is ook mogelijk om bij de trekking erbij te zijn op ZATERDAG 21 NOVEMBER 2015. Die dag is er een spagetti dag van 11 tot 20.00 uur bij manege De Singelhoeve, Kasteelstraat 1 in 9120 Beveren. De trekking van de prijzen is om 19.00 uur. Kun je niet erbij zijn, geen nood, je email  bevestiging is het bewijs van deelname, je kunt je prijs dus ook ontvangen zonder dat je erbij bent in Beveren.

Spagettie eten

Zoals gezegd is het ook mogelijk om op die locatie spagetti te eten, waarvan de opbrengst ook naar paarden in nood gaat.

Prijzen: Volwassen 8 euro en kids 6 euro.

Inschrijven voor de spagetti mogelijjk t/m 18/11/2015 ivm boodschappen.