Webshop is online!

Er staan nog lang niet alle producten in, maar het begin is gemaakt: De webshop waarvan de gehele opbrengst naar Paard in Nood gaat.

IMG_6741-0.jpg

De producten zijn allemaal gedoneerd door mensen die ze niet meer nodig hadden, of uit winkels die gestopt zijn. Dus er zitten ook splinternieuwe producten bij! Het is handig om regelmatig terug te komen omdat er wekelijks, soms dagelijks nieuwe producten in de webshop geplaatst worden, vooral dekens. Er ligt nog een hele zolder vol,  een deel gebruikt de stichting zelf voor haar paarden, maar de meesten kunnen we verkopen en van het geld iets kopen wat we op dat moment harder nodig hebben. Producten uit de webshop kunnen opgehaald worden of via postnl.nl opgestuurd worden.

De webshop is onderverdeeld in diverse categorieën om het de koper zo makkelijk mogelijk te maken. Indien je op webshop klikt zonder categorie krijg je alle producten te zien.