13 dec werken met getraumatiseerde paarden te Riemst (B)

josepha halsring

Benefiet theorie seminar en demonstratie ‘rehabiliteren getraumatiseerde paarden’ bij Equus Universalis Foundation (EEUF),  door internationaal trainer en schrijfster Josepha Guillaume Josepha Guillaume is de gekende specialist op het gebied van bitloze dressuur en rijkunst. Haar belangrijkste werkveld bestaat echter uit het rehabiliteren van gekwetste en getraumatiseerde paarden.

Helaas is de kennis hierontrent nog altijd heel hard nodig. Om zowel Stichting Paard in Nood te ondersteunen als mede met overgedragen kennis paarden welzijn te vergroten kunt u nu de unieke kans genieten aan deze seminar deel te nemen. Josepha legt uit wat trauma’s en trauma triggers zijn. Verder legt zij uit hoe om te gaan met getraumatiseerde paarden om hen weer stabiel te laten functioneren en hun trauma te verwerken.

Ze legt uit hoe te werken aan fysieke trauma’s. Daarnaast geeft zij toelichting over olie en kruiden therapie, voor generaties gekend in haar familie. Na afloop geeft ze een demonstratie als voorbeeld van hoe te werken met een getraumatiseerd paard. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Inclusief verse bonen koffie of thee en toegang tot online naslag werk.

Aanvang 10.00 uur, einde 16.00 uur

Prijs: 35,- opbrengst voor Stichting Paard In Nood. Aanmelden via email naar info@paardinnood.nl