1 november te Voerendaal: Werken aan de lange lijnen (2e x)

Voor de tweede keer organiseren we op zondag 1 november 2015 in samenwerking met mensenpaard.nl/chevalier Johan Miesen en Sanne van Dam deze leuke en leerzame clinic. Johan heeft jaren bij Hempfling gewerkt en zijn boek “natuurlijk paardrijden” vertaald naar het Nederlands en Sanne geeft al jaren les in de authentieke klassieke dressuur tot het hoogste niveau (schoolsprongen). Na een stukje theorie volgt een demo met een ervaren paard en daarna gaan we met de paarden aan de slag, elk paard op zijn niveau.

Je kunt meedoen met je eigen paard of met een stichtingspaard en deze clinic is zowel geschikt voor beginners als verder gevorderden. Bij slecht weer gebruiken we de binnenbak dus hij gaat altijd door.

De donatie voor deelname is 75 euro en toeschouwers doen een donatie van 25 euro dit is inclusief een vegetarische lunch.

Mensen die een paard hebben geadopteerd bij Paard in Nood ontvangen 20 % korting op beide prijzen. (aangeven bij aanmeldiing svp).

Aanvang is 10.00 uur en einde is rondom 18.00 uur.

Aanmelden via info@paardinnood.nl