2 augustus te Voerendaal: Werken aan de lange teugel

Zondag 2 augustus te Voerendaal: Werken aan de lange teugel door Sanne van Dam en Johan Miessen van Mensenpaard. (Johan heeft lange tijd bij Klaus F. Hempfling gewerkt en zijn boek “Natuurlijk Paardrijden” vertaald . Sanne is natuurgeneeskundige voor paarden en leidt paarden op tot en met de hoge school sprongen aan de lange teugels). Op deze dag leer je hoe je aan een doorhangend teugeltje je paard aan de lange teugel kunt opleiden en trainen om het op een onbelaste manier sterker en soepeler te maken. Leuk ter afwisseling of voor revalidatie of beleren jonge paarden.

De donatie voor deelname met eigen of stichtingspaard bedraagt 75 euro, toeschouwers 25 euro, inclusief lunch, koffie/thee

 

Bekijk hieronder de samenvatting van deze dag: