7 oktober : Fotoreading van je dier door dierentolk Gina

Dierentolk Gina

Nieuwsgierig wat je paard, hond of kat je te vertellen heeft?

Tijdens deze bijzondere avond kun je via een foto van je dier via Dierentolk Gina al je vragen stellen die je zou je willen stellen en waar je tot nu toe nog geen antwoord op hebt gekregen.

Gina praat al haar hele leven met allerlei dieren en voor haar is het de normaalste zaak van de wereld. Via telepathisch contact stelt ze de vragen en geeft ze boodschappen door aan jou, maar het kan ook andersom: dat jij een boodschap voor het dier hebt en dat via Gina aan hem wilt doorgeven.

klik hier om naar de website van Gina te gaan.

De avond begint om 19.00 uur er is plek voor maximaal 20 readings. Iedereen komt aan de beurt.

Locatie: Simpelveld

Kosten: 25 euro per persoon indien je een reading wilt en 15 euro per persoon indien je geen reading wilt maar wel wilt komen leren van de dieren en luisteren.

Het dier dient alleen op de foto te staan zonder mensen of andere dieren.

Indien er daarna interesse is om dit zelf te leren, dan kunnen we daarna een workshop organiseren, dat zullen we die avond bespreken met de deelnemers.

Aanmelden kan via email: info@paardinnood.nl.

 

UPDATE: IEDEREEN EEK HET LEUK OM ZELF OOK AAN DE SLAG TE GAAN MET COMMUNICEREN MET DIEREN. WE GAAN DIT DUS DOEN TIJDENS 2 KEER 1 DAG IN BEGIN 2016. INTERESSE: STUUR EEN MAIL ZODAT JE OP DE LIJST GEZET WORDT.