Tandarts ivm problemen Mariena en Daan

Vandaag is Brendan McMahon op stal geweest nadat een ogenschijnlijk klein krasje op het rechter jukbeen van Mariena maar niet wilde helen en eigenlijk alleen maar dikker werd. Om uit te sluiten dat dit werd veroorzaakt door een probleem bij de wortel van een kies werd de mond geïnspecteerd. Daar was niks bezonders te zien. Aan de buitenkant werd een klein strootje eruit gehaald met een pincet, maar of dat de oorzaak was, is af te wachten. 

    
 
Goed schoongemaakt en Aloë First erop en in de gaten houden of het minder wordt. Tegelijkertijd krijgt ze door het voer collodiaal zilver en Kurkuma met zwarte peper als ontstekingsremmers en natuurlijke antibiotica.

Vervolgens wordt ze nu 3 x per dag kort behandeld met de Nes MiHealth 

 Tevens heefy de tandarts Daan nog eens nagekeken. Zijn onderste snijtanden slijten door zijn handicap ipv van boven, van de voorkant af, waardoor de tandpulp bloot komt te liggen.

  
Dat is een kwalijke zaak. Bekeken wordt nu wat de beste strategie is om te gaan voorkomen dat straks de zenuw bloot komt te liggen. We willen uiteraard de tanden zolang mogelijk functioneel houden zeker omdat hij nog zo jong is.

We willen McMahon Equine Dentistry hartelijk danken voor de gesponsorde check.