Paard in Nood Accepteert donaties in Bitcoins

 

Per maandag 23 november 2015 kunnen mensen die gebruik maken van de  cryptocurrency Bitcoin hun donatie en betalingen doen via deze link.

 

 

 

Dat heeft vele voordelen:

Ten eerste is het zo  dat een steeds grotere groep mensen gebruik gaat maken van cryptocurrencies en als goed doel dat afhankelijk is van donaties en met de tijd mee wilt gaan willen we deze groep mensen graag de mogelijkheid bieden om met hun bitcoins een donatie te doen of hun sponsoraankopen uit onze sponsorshop te betalen.

Ten tweede is het zo dat wij sneller kunnen beschikken over donaties die via bitcoins gedaan worden dan die die via de standaard donatie module gedaan worden.

Ten derde zitten er geen kosten aan verbonden. Waar de banken en andere tussenpersonen/bedrijven ons en anderen voor elke overschrijving kosten in rekening brengt, is dit bij bitcoins niet het geval. Dat geld kunnen we dan weer aan de paarden besteden.

Ten vierde weten we dat sommige weldoeners liever anoniem blijven en dat respecteren we. Via de bank is dat niet mogelijk, maar via bitcoin donatie wel.