«

Ter bemiddeling: Lincoln

We hebben een nieuw bemiddelingspaard, dat zich graag zelf aan jullie wilt voorstellen ;-). Hij zoekt op hele korte termijn een nieuwe woonplaats, weet jij een plek voor hem? Hier zijn verhaal….:

bemiddelingspaard-lincoln-helemaal

Mijn naam is Lincoln. Ik ben een 23 jarige KWPN ruin van 1.70 m hoog en een enorme knuffelkont. Mijn baasje en ik zijn al 19 jaar onafscheidelijk. Helaas zijn wij nu genoodzaakt een nieuw huisje voor mij te vinden. Een hele moeilijke beslissing voor mijn baasje. Het belangrijkste voor haar is dat ik een liefdevol thuis vindt en ik kan niet anders dan het daarmee eens zijn!

 

Mijn verhaal: Mijn baasje heeft mij gekocht toen ik nog een jong ruintje van 4 jaar oud was. We hebben samen veel avonturen beleefd, lange buitenritten gemaakt, bij professionals gelest, dressuurwedstrijden gereden en een hoop lol gemaakt. Ik was best goed in dat dressuren en we hadden zelfs winstpunten in het Z1. Ik vind met de trailer weg altijd leuk en ben nergens bang voor qua verkeer en vindt honden leuk. Helaas kreeg ik een blessure aan mijn pees. Mijn baasje en ik hebben van alles gedaan omdat goed te krijgen. Van kliniek naar kliniek, van holistisch specialisten naar een osteopaat. Van het inspuiten van Tildren en de toepassing van een bijzondere techniek waarbij ze mijn eigen bloed gebruikte tot het leren zwemmen en bommetjes maken in een paardenzwembad. Daarnaast heeft een lieve mevrouw maanden lang grondwerk met mij gedaan om me sterker te maken. Helaas, niets bood verbetering. Ook speelt mijn SI gewricht me op zo nu en dan, waardoor ik het niet meer fijn vind als er op mijn rug gezeten wordt. Mijn vrouwtje vond het toen een goed idee om mij lekker vakantie te laten vieren op de wei met allemaal vriendjes. De bedoeling was eigenlijk om mij daarna terug te halen maar ik had het er zo naar mijn zin dat ik daar nu al 7 jaar lang geniet van een vroegtijdig pensioen.  Op deze locatie wordt ik uitstekend verzorgd. In de zomer sta ik dag en nacht buiten, in de winter kan ik ’s nachts naar binnen in een hele gezellige inloopstal met meerdere vriendjes. Er komt iedere 6-8 weken een hoefsmid, ik loop lekker op mijn blote voeten,  1x per jaar de paardentandarts die eigenlijk nooit werk aan mij heeft, ik wordt jaarlijks ge-ent en op tijd ontwormd. Ik ben een super lief paard, volgens mijn vrouwtje, heb geen stalondeugden en kan het met zowel ruintjes als merries heel goed vinden. Ik heb een rustig karakter en heb graag aandacht. Iedereen vindt mij leuk waar ik nu sta, niemand mag weg zonder mij eerst geknuffeld te hebben J

 

Zo, in een notendop mijn verhaal. Mijn baasje vertelt met liefde urenlang over mij hoor mocht je meer willen weten. Zij is bereid mij naar elke plek in Nederland en/of België te brengen als ik daarmee een goed adresje vindt. Omdat ik vanwege financiële noodzaak een nieuw huisje moet zoeken kan zij voor het vervoer hiervoor niet te veel betalen maar zij zal daarin zeker haar uiterste best doen. Ik weet dat het voor haar heel belangrijk is dat ik op korte termijn een nieuw huisje vindt, zij wordt nl. steeds onrustiger.

Wil je mij helpen, vul dan dit formulier in en email dit naar Stichting Paard in Nood (info@paardinnood.nl). Er zijn geen kosten aan mijn aanschaf verbonden, maar mijn baasje wilt wel goeie afspraken op papier maken en mij een enkele keer nog eens komen bezoeken als het  mag. Ik zou het lief vinden als jullie dit delen op internet zodat veel mensen mijn verhaal kunnen lezen, er hoeft er maar 1 bij te zijn, die mij graag wilt helpen immers. Alvast heel erg bedankt, en ik kijk uit naar jullie reactie! xxx Lincoln

bemiddelingspaard-lincoln-hoofdhalster

PS: Wist je dat mijn andere paardenvriendjes in nood kunt helpen via Stichting Doet Goed, een kringloopwinkel speciaal om paarden te helpen die het niet zo goed hebben (gehad)?

Like de facebook pagina en blijf op de hoogte, er komen dagelijks leuke spullen op te staan voor een habbekrats! (zeg maar een soort marktplaats, maar dan voor het goede doel!)