«

»

Inzamelingsactie voor weibehoud voor blinde pony Mr. Jackson

Stichting Paard in Nood heeft 6 jaar geleden de inmiddels 100 % blinde mini appaloosa Mr. Jackson opgevangen,

(VOOR UPDATE ZIE ONDERAAN ARTIKEL!)

nadat deze via de politie ivm verwaarlozing in beslag was genomen. Zijn vriendje heeft de verwaarlozing niet overleeft. Sinds januari 2015 staat Mr. Jackson met zijn vriendje Pikachu op deze wei van bijna een hectare, en wonder boven wonder voelt hij zich daar zo veilig dat hij ook durft te draven en galopperen, iets wat hij voorheen alleen maar aan de hand deed. de wei heeft weinig obstakels en hij kent elke centimeter inmiddels.

 

Omdat Paard in Nood veel onverwachtse extra kosten heeft gehad in de winter is er een betalingsachterstand van het weiland ontstaan en de huurder eist nu (terecht) zijn geld, en wilt ook zeker weten dat we ook in de toekomst dit kunnen betalen. Alleen is dit geld er nu helaas niet, met als gevolg dat we de wei dreigen kwijt te raken en de pony’s op een klein stukje wei bij de paarden moeten zetten. Dat zal voor Mr. Jackson veel stress betekenen, hij is gewend de ruimte te hebben, zodra hij ergens anders constant tegen omheiningen op loopt zal hij weer zijn oude neurotische gedrag gaan vertonen namelijk kleine rondjes van 2 meter doorsnee draaien, iets dat hij van het circus heeft overgehouden.

Daarom vragen wij de hulp van sympathisanten, mensen die hem ook deze voor hem veilige wereld gunnen na alles wat hij heeft meegemaakt. Hij vindt zijn weg goed door gebruik te maken van zijn gehoor en reukzintuig, beiden zijn extra goed ontwikkeld. Hij hoort en ruikt waar hij is.

Om het voor donateurs extra aantrekkelijk te maken heeft opleidingsinstituut Hippo Sofia Academie belooft om onder de donateurs die samen minimaal 1000 euro voor 1 mei 2016 doneren een 4 daagse introductie cursus craniosacraal therapie voor paarden te verloten, ter waarde van maar liefst 600 euro!. Studenten van HSA kunnen een gratis module twv 300 euro winnen!

Om mee te doen, vermeldt bij de overschrijving de tekst : Mr. Jackson HSA. Dan zul je mee doen met de loterij mits de 1000 euro gehaald wordt, dus deel deze video onder zoveel mogelijk mensen en help de blinde Mr. Jackson zijn weide te kunnen behouden, samen met zijn vriendje Pikachu die bij de stichting gedumpt is.

Donaties mogen naar
IBAN: NL65INGB0003859159
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Stichting Paard in Nood.

Alvast hartelijk bedankt namens Mr. Jackson
en een speciale dank aan www.hipposofia.com om de prijs ter beschikking te stellen voor de donateurs.

 

UPDATE PER 1 MEI: DE TELLER STAAT OP 1470 EURO!! DE WINNAAR VAN DE ACTIE IS GEWORDEN:

 

HO de SANCTIS!! GEFELICITEERD EN BEDANKT VOOR DE BIJDRAGE!

Dit betekent dat de wei niet opgezegd wordt per 1 mei door de verhuurder! Daar zijn we al heel erg blij mee uiteraard. Maar beste mensen: voor de toekomst: we zijn er nog niet!

We moeten echt structureel meer inkomsten krijgen dus stop niet met doneren anders kunnen we niet garanderen dat we over een tijdje weer een achterstand hebben WAT WE ZEKER NIET WILLEN!

Aan deze verhuurder moeten we elke maand 200 euro betalen, jullie donaties hebben mogelijk gemaakt dat we kunnen blijven…voorlopig…maar het is structureel komen we nog te kort.

Wat kun je nog doen?

  • eenmalig donatie
  • zelf (automatisch) een maandelijks bedrag doneren
  • ons machtigen om maandelijks af te schrijven
  • een paard financieel adopteren
  • iets organiseren, bv op stal, een markt, een tocht, wafels verkopen op een evenement, spagetti avond organseren, enz enz.

We zijn echt ontroerd over hoe gul sommige mensen zijn geweest, het doet goed om te zien dat er nog meer mensen zijn die Mr. Jackson zijn vrijheid op zijn weide gunnen zodat hij niet zoveel rondjes loopt en gas kan geven als hij wilt!!