Eenmalige motiveringssubsidie voor hooi.

Wij zijn de Partij van de Dieren en het CDA enorm dankbaar voor deze eenmalige motiverings subsidie, die wij heel goed kunnen gebruiken en ook nodig hadden om überhaupt het hoofd boven water te kunnen blijven houden.
Vorig jaar zijn we al noodgedwongen begonnen met een tweede hands fysieke winkel in Brunssum waar we gedoneerde spullen, zowel paarden-als alle andere spullen verkopen en waarvan de opbrengst voor 100 procent naar Paard in Nood gaat (en waar we met enkel vrijwilligers en statushouders werken).

1 oktober moeten we weg op onze huidige locatie in Voerendaal en we zijn momenteel bezig met een andere locatie in Voerendaal, binnenkort hopen we meer info te kunnen geven hierover. Dan zouden alle paarden en pony’s op 1 plek kunnen, wat natuurlijk alleen al vanwege organisatorische redenen een hele verademing zou zijn.
Houdt onze website in de gaten!
De subsidie moeten we besteden aan voer voor de paarden en beurt aan de trailer (dat is vastgelegd door de provincie, omdat dat het dringendste nodig is, en omdat dit de eerste levensbehoefte is). Voor alle andere zaken blijven we toch afhankelijk van donateurs en klanten die de gedoneerde spullen kopen. 

Klik hier voor het nieuwsartikel.